Anne Bekema

Anne Bekema is oprichtster en partner van Le Poole Bekema.
Zij is een betrokken en scherpzinnig advocaat. Cliënten waarderen haar luisterend oor, analytisch vermogen en branchekennis. Zij volgt met plezier de juridische en technologische ontwikkelingen om haar cliënten proactief en actueel te kunnen adviseren.

Anne is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht en media- en reclamerecht. Verder adviseert zij bedrijven regelmatig over sponsoring, franchise, selectieve distributie en oneerlijke handelspraktijken. Anne is een ervaren procesadvocaat en treedt onder meer op voor internationale sport- en consumentenmerken en mediabedrijven.

Anne is lid van verschillende vakverenigingen en spreekt en publiceert regelmatig over haar vakgebieden. Zij is onder andere co-auteur van het Europese handboek “Community Trade Mark Regulation, a commentary”. Anne is tevens bestuurslid van de Stichting Ander Beeld.

 

 

 

  • Intellectueel Eigendom
  • Media
  • Privacy
T +31 23 303 4644
M +31 6 1486 1702

Zaken van Anne

Privacy

Anne Bekema en Maurice Joppe adviseren de STER (de publieke media-instelling die de reclames verzorgt rondom het aanbod van de publieke omroep) met betrekking tot diverse reclame en privacyvraagstukken die samenhangen met de technische en commerciële ontwikkelingen op het gebied van de online exploitatie van advertenties. Ook adviseren zij STER op regelmatige basis over contractuele aspecten.


Intellectueel eigendom

Anne Bekema staat Unilever Plc. bij in een procedure met betrekking tot één van haar meest succesvolle merken voor verzorgingsproducten. Unilever vordert in meerdere Europese landen de vernietiging van overeenstemmende nationale merkregistraties van een concurrent.


Wil u meer weten over onze zaken, aanpak en werkwijze of heeft u een andere vraag neem dan contact met ons op via: info@lepoolebekema.com of bel T +31 23 303 4640