Georgina Nühn

Georgina is een enthousiaste en loyale advocaat die doelgericht te werk gaat. Zij specialiseert zich in alle aspecten van het media- en intellectuele eigendomsrecht en ondersteunt de advocaten in hun dagelijkse praktijk.

Georgina heeft haar Bachelor Rechtsgeleerdheid en Master Privaatrecht aan de VU Amsterdam afgerond, waarin zij de nadruk heeft gelegd op het intellectuele eigendomsrecht. Haar masterscriptie heeft zij geschreven over het spanningsveld tussen hedendaagse kunst en het auteursrecht. Georgina heeft tijdens haar studie stage gelopen bij verschillende (gespecialiseerde) advocatenkantoren.

Georgina Nühn is sinds april 2016 werkzaam bij Le Poole Bekema.

 

 

 

  • Commerciële vraagstukken
  • Intellectueel Eigendom
  • Media
  • Privacy
T +31 23 303 4648
M +31 6 8382 3718

Zaken van Georgina

Intellectueel eigendom

Georgina Nühn staat BSH bij in een arbitrageprocedure bij WIPO om domeinnaamregistraties die inbreuk maken op de merken BOSCH en SIEMENS ongedaan te maken.


intellectueel eigendom

Georgina Nühn werkt nauw samen met één van de bekendste Nederlandse kindermerken. Georgina beschermt de intellectuele eigendomsrechten van dit merk. Zij stuurt sommaties uit en procedeert tegen partijen die inbreuk maken op de IE rechten van dit merk.


Wil u meer weten over onze zaken, aanpak en werkwijze of heeft u een andere vraag neem dan contact met ons op via: info@lepoolebekema.com of bel T +31 23 303 4640