Maurice Joppe

Maurice Joppe is een ondernemende advocaat die oog heeft voor de commerciële belangen van zijn cliënten. Mede door zijn technische achtergrond fungeert hij als sparringpartner bij vraagstukken op het snijvlak van technologie en recht.

Maurice is gespecialiseerd in de contractuele aspecten op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, ondernemingsrecht en e-commerce. Ook is Maurice gespecialiseerd privacyrecht. Maurice heeft veel ervaring met (internationale) transacties. Maurice adviseert en procedeert veelvuldig over commerciële contracten en vraagstukken.

Na zijn studie gezondheidszorgtechnologie (HTS), heeft Maurice aan de Radboud Universiteit Nijmegen de onderzoeksmaster Onderneming en Recht afgerond met als specialisatie ondernemings- en insolventierecht. Maurice is sinds 2011 advocaat.

  • Commercial Law
  • Intellectueel Eigendom
  • Privacy
T +31 23 303 4646
M +31 6 2070 0420

Zaken van Maurice

Commercial law

Le Poole Bekema heeft Ivo Niehe bijgestaan in het overnameproces van zijn productiebedrijf Niehe Media door MediaLane.


Commercial law

Le Poole Bekema heeft Canon Europa onder meer geadviseerd over de gevolgen van een faillissement van een wederpartij. Ook hebben wij Canon geadviseerd over de uitleg en toepassing van commerciële overeenkomsten tussen Canon en derden.


Wil u meer weten over onze zaken, aanpak en werkwijze of heeft u een andere vraag neem dan contact met ons op via: info@lepoolebekema.com of bel T +31 23 303 4640