Vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Office Assistant (24 / 32 uur) die ons team komt versterken!

Je werkzaamheden als Office Assistant zijn zeer divers. Van het organiseren van (cliënt)evenementen tot aan het beheren van onze huisstijl en social media en het verzorgen van nieuwsbrieven. Je onderhoudt contact met cliënten en vindt het leuk om een creatieve draai te geven aan presentaties. De klassieke secretariële taken, zoals het uitwerken van dictaten en print- en verzendklussen horen er ook bij en bij afwezigheid van onze Office Manager vervang je haar.

In deze rol is het belangrijk dat je proactief zaken oppakt. Als er dingen geregeld of uitgezocht moeten worden, neem je graag het voortouw en werk je zelfstandig. Je beschikt over HBO / WO werk- en denkniveau, beheerst de basisvaardigheden van het vak en zowel de Nederlandse als de Engelse taal kennen geen geheimen voor je.

Wij zijn een hecht team en gaan in een open en vriendschappelijke sfeer informeel met elkaar om. We streven naar dienstverlening op het hoogste niveau en staan voor kwaliteit. Servicegerichtheid, dienstverlenend en professionaliteit op een warme en persoonlijke manier.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Maaike Kalshoven op (023) 303 46 41 of via maaike@lepoolebekema.com.