Contractenrecht

De meeste bedrijven hebben talloze contracten lopen. De oorzaak van menig conflict is een onduidelijk opgesteld contract. Of het geheel ontbreken van een contract. Juridische conflicten kosten vaak veel tijd en geld. Het is dus essentieel om belangrijke afspraken altijd zorgvuldig vast te leggen.

Als een contract of afspraak niet duidelijk genoeg is en er ontstaat onenigheid, dan wordt er gekeken naar de situatie ten tijde van de afspraak en wat redelijkerwijs de verwachte intenties waren. Dat is uiteraard zeer breed te interpreteren en dus is de uitkomst grotendeels afhankelijk van de juiste bepleiting. Bij een conflict over de inhoud van een contract is het dan ook vaak raadzaam om een ervaren advocaat contractenrecht in de arm te nemen.

 


 

Onze advocaten ondernemingsrecht hebben veel ervaring met ondernemingsrecht. Binnen het ondernemingsrecht doen wij bijvoorbeeld veel:

  • Opstellen van overeenkomsten voor en adviseren over overnames en andere samenwerkingen
  • Adviseren en procederen over de nakoming van overeenkomsten
  • Assisteren bij due diligence onderzoeken

Dat hebben wij onder andere gedaan voor gerenommeerde bedrijven als Canon en Hanos.

Wij zijn klantgericht, toegewijd en proactief en onze werkwijze is transparant: wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Volgens het wereldwijd grootste onderzoek naar het presteren van advocatenkantoren (The Legal 500), werken wij bovendien uitzonderlijk goed samen en hebben wij diepgaande kennis.

Deze kennis en ervaring zetten wij graag in om u verder te helpen. U kunt direct contact met ons opnemen via telefoon, email of contactformulier. U kunt uiteraard ook met ons algemene nummer (+31 23 890 1331) contact opnemen om te kijken welke advocaat ondernemingsrecht het best bij uw situatie past.