Ondernemingsrecht is onderdeel van het privaatrecht en houdt zich bezig met rechtspersonen met winstoogmerk (dus niet met stichtingen). Het ondernemingsrecht wordt vaak onderverdeeld in vennootschapsrecht (bijvoorbeeld relevant voor een BV) en het rechtspersonenrecht (bijvoorbeeld relevant voor een VOF). Onze advocaten ondernemingsrecht hebben ervaring met beide. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met insolventierecht en contractenrecht.

 


 

Onze advocaten ondernemingsrecht zijn zeer ervaren. Binnen het ondernemingsrecht doen wij bijvoorbeeld veel:

  • Opstellen van overeenkomsten voor en adviseren over overnames en andere samenwerkingen
  • Adviseren en procederen over de nakoming van overeenkomsten
  • Assisteren bij due diligence onderzoeken

Onder andere voor gerenommeerde bedrijven als Canon en Hanos.

Wij zijn klantgericht, toegewijd en proactief en onze werkwijze is transparant: wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Volgens het wereldwijd grootste onderzoek naar het presteren van advocatenkantoren (The Legal 500), werken wij bovendien uitzonderlijk goed samen en hebben wij diepgaande kennis.

Deze kennis en ervaring zetten wij graag in om u verder te helpen. U kunt direct contact met ons opnemen via telefoon, email of contactformulier. U kunt uiteraard ook met ons algemene nummer (+31 23 890 1331) contact opnemen om te kijken welke advocaat ondernemingsrecht het best bij uw situatie past.