Laura Broers (L) maakt stap als partner van Le Poole Bekema. Laura, die vanaf dag een het kantoor mede heeft opgezet, staat aan het hoofd van de mediapraktijk.

Laura, die de landelijke dagbladen en diverse omroepen tot haar cliënten mag rekenen, is niet van de praatjes en zegt wat ze bedoelt. Dat maakt haar eerlijk en duidelijk; een eigenschap waar haar cliënten haar om prijzen. Met haar nieuwe stap wil ze verbreding en verbinding in het vak brengen. “We kijken met open blik naar branche vreemde ontwikkelingen. Dat helpt ons een tunnelvisie te voorkomen en zodoende relevant te blijven voor onze cliënten. Een cliënt kiest steeds vaker voor een persoonlijke en praktische aanpak waarin vanuit vertrouwen vaak de beste oplossingen komen” aldus Laura.

Bekema en Broers zitten niet stil want ze hebben hun team direct versterkt met twee nieuwe collega’s. Zo gaat Ron Lamme het kantoor versterken als advocaat media en technologie. Ron brengt door zijn ervaring op het snijvlak van media- en ICT recht bij Boekx en RTL veel aanvullende kennis en bovenal een flinke dosis ambitie mee. Berna Moman gaat met haar KPMG ervaring aan de slag als office manager om de structuur van het kantoor verder te verstevigen.

Anne is heel blij met Laura als nieuwe partner. De onderneemsters zijn er dan ook klaar voor. “Het voelt als een nieuwe start met deze nieuwe posities. Zo creëren we ruimte om onze plannen voor de toekomst van het kantoor vorm te geven. We kijken nu al weer uit naar ons jaarlijks mediacongres waar we hopelijk iedereen weer live ontmoeten”. Het congres staat gepland voor september 2021.