PARALEGAL – AMSTERDAM

 

WEGENS DE VELE AANMELDINGEN HEBBEN WIJ DEZE VACATURE (VOORLOPIG) GESLOTEN

 

Benieuwd naar een carrière in de IE- en media advocatuur? Le Poole Bekema is op zoek naar een paralegal die op 1 oktober 2021 kan starten. Als paralegal draai je mee in de praktijk van de advocaten van Le Poole Bekema. Je wordt betrokken bij (spraakmakende) procedures en komt in contact met de cliënten van Le Poole Bekema. Je schrijft adviezen en notities, doet onderzoek, verzamelt bewijs en ondersteunt de advocaten in hun procedures. Op die manier krijg je een goede indruk van wat het inhoudt om advocaat te zijn.

Wij bieden je een informele en dynamische werkomgeving, waar veel plaats is voor persoonlijke groei en gezelligheid. Wij zorgen ervoor dat je wordt begeleid tijdens de start van je carrière en dat je een goed en volledig beeld krijgt van de advocatuur binnen een Media/IE-niche kantoor. Vol- of deeltijd werken is bespreekbaar. Le Poole Bekema is per 1 oktober gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam aan de Prinsengracht.

Wat verwachten wij van jou? Le Poole Bekema opereert in de top van het IE- en media recht. Wij verwachten dus dat je gemotiveerd bent, aantoonbaar affiniteit hebt met het vakgebied en streeft naar de hoogste kwaliteit. Wij zoeken iemand die in de afrondende fase van zijn master zit, of die net heeft behaald.

Interesse? Stuur een mail naar ron@lepoolebekema.com en fransjan@lepoolebekema.com met daarin je CV en een korte toelichting of motivatiebrief.