Frans-Jan Hulsbergen

Frans-Jan Hulsbergen is een analytisch sterke advocaat met een uitstekend denkvermogen. Hij is in staat zich complexe materie snel eigen te maken en heeft aan een half woord genoeg.

Frans-Jan is gespecialiseerd op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht, Handelsnamen, Bedrijfsgeheimen en Mediarecht. Hij adviseert bedrijven over de handhaving van hun intellectuele eigendomsrechten en beoordeelt de toelaatbaarheid van uitlatingen in (online) media. Verder heeft Frans-Jan ervaring met het opstellen van licentieovereenkomsten, overdrachtsovereenkomsten en privacy statements.

Frans-Jan heeft een grote interesse in kwesties die spelen op het snijvlak van recht en (online) technologische ontwikkelingen en in de bescherming van (technologische) bedrijfsgeheimen. Over de bescherming van bedrijfsgeheimen adviseert hij (inter)nationale cliënten veelvuldig.

Voordat Frans-Jan werkzaam was bij Le Poole Bekema heeft hij praktijkervaring opgedaan bij een drietal andere (IE-)advocatenkantoren. Sinds november 2018 is hij werkzaam bij Le Poole Bekema.

  • Intellectueel Eigendom
  • Media
  • Privacy
T +31 20 2445 795
M +31 6 531 43 868